Embedded Linux

KIE Embedded houdt zich bezig met het ontwikkelen van koppelingen met bussen en systemen die gebruikt worden in de industrieële automatiseering.
Bussen die al gebruikt kunnen worden zijn:
PROFIBUS
ASI
Devicenet
Interbus
In ontwikkeling zijn:
PROFINET
EtherNet/IP

ISaGRAF V5.0 op ILSC350

KIE Embedded Systems heeft de ILSC350 van Phoenix Contact gereed gemaakt om ISaGRAF V5.0 te draaien. Aan deze Interbus controller zijn de Inline modules van Phoenix te koppelen waardoor een eenvoudig uit te breiden controller ontstaat die aan uw eisen voldoet.

Doordat de controller draait op het ISaGRAF 5.0 kernel kunnen eenvoudig meerder controllers in een netwerk worden opgenomen. De controllers zijn in staat variabelen Real-Time aan elkaar door te sturen door middel van het Enhanced TCP protocol dat standaard in ISaGRAF zit. Een ander voordeel is dat de controllers vanaf één plek als één control proces te programmeren en te monitoren zijn.

In de nieuwe workbench van ISaGRAF, de 5.0 versie, is de IEC 61499 standaard opgenomen. Voor meer informatie over deze standaard en de mogelijkheden van de nieuwe workbench kunt u naar de site van ISaGRAF gaan.

 

EPLAN

KIE Embedded Sytems heeft enkele ervaren EPlan tekenaars in dienst die op locatie, maar ook op ons kantoor in Hasselt uw tekenwerk kunnen uitvoeren.